Opskriften her kan også laves som en gulerodskage, den passer til 2 stk. springforme eller en stor bradpande.
Ingredienser
Det våde
550 g. Revet gulerod
450 g. Brun farin
3 dl. Olie
6 æg
1 1/2 tsk. Vaniliesukker
Det tørre
400 g. Mel
1/2 spsk. Natron
1 spsk. Bagepuvler
1 tsk. Salt
3 tsk. Kanel
Ostecreme
200 g. Flødeost ( Jeg brunger kun den fra Buko)
Ca. 250 g. flormelis ( Smag dig frem, nogle kan bedst lide den sød, andre syrlig)
Citronsaft efter smag.
Meget simpelt. Bland de våde og tørre ingredienser hver for sig. Bland dem derefter sammen.
Bages ved 185 g. Hvis man bruger 2 springforme skal de bages ca 40 min, stor bradpande lidt kortere. Cup cakes bages i ca 25 - 30 min.. Tjek efter om dejen hænger fast i en kødnål el. lignende.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar