Opskriften er egentlig meget simpel, men super god.. Så her kommer den.
500 g. Hvedemel
75 g. Margarine
50 g. Gær
1 æg
2 1/2 dl mælk
1 Spsk sukker
1 tsk salt
Pølser og æg til pensling
Fremgangsmåde :
Lun mælken og rør gæren ud heri, tilsæt mel og alle de andre ingredienser. Ælt dejen godt igennem, del den herefter i 3 dele, rul hver del ud til en cirkel (hvis man ønsker ketchup i, er det nu det smøres på) og del den i 8 trekanter. Læg en halv pølse på den brede ende af trekanten og rul den sammen. Lad dem hæve tildækket et lunt sted i ca 30 min, pensl med æg og bag dem ved 200 grader i ca 10-15 min.
Voila.
Tip... Frys dem når de er kølet af, så er de næsten som nybagte når man tager dem op og varmer dem lidt ;-) |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar