mandag den 10. januar 2011

Så havde man lige en pakke røde døller...

...  Så hvorfor ikke lave en omgang pølsehorn, et eller andet skal jeg jo smide på bloggen som det første ;-)
Opskriften er egentlig meget simpel, men super god.. Så her kommer den.

Line's døllehorn.

500 g. Hvedemel
75 g. Margarine
50 g. Gær
1 æg
2 1/2 dl mælk
1 Spsk sukker
1 tsk salt
Pølser og æg til pensling

Fremgangsmåde :

Lun mælken og rør gæren ud heri, tilsæt mel og alle de andre ingredienser. Ælt dejen godt igennem, del den herefter i 3 dele, rul hver del ud til en cirkel (hvis man ønsker ketchup i, er det nu det smøres på) og del den i 8 trekanter. Læg en halv pølse på den brede ende af trekanten og rul den sammen. Lad dem hæve tildækket et lunt sted i ca 30 min, pensl med æg og bag dem ved 200 grader i ca 10-15 min.

Voila.

Tip... Frys dem når de er kølet af, så er de næsten som nybagte når man tager dem op og varmer dem lidt ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar